Спа център New Life Day Spa, Варна

perivolas_10
Спа вила в Санторини
25.11.2011
Magnolia_spa
Спа център “МАГНОЛИЯ”
25.11.2011
New-Life-DaySpa2


New Life Day Spa е луксозен спа център в гр.Варна, който предлага разнообразни възможности за СПА релакс. СПА центърът е обзаведен с великорепен интериор, който предполага към отпускане и изключване от действителността. Благодарение на модерно обслужване, качествена козметика и обучени терапефти в салона се правят майсторски релаксираци и разкрасителни процедури с видим ефект.

Базисните услуги, които се предлагат в New Life Day Spa.
Терапии за лице
Терапии за тяло
Масажи
Епилация
Маникюр и Педикюр
Водни процедури
Сауна
Солариум
Калолечение
СПА пакети

СПА програми
New Life Day Spa  работи с доказани в световен мащаб продукти
Козметичната марка YON-KA
YON-KA e висш клас професионална френска козметика. Продуктите се произвеждат единствено в Лаборатория Мулталер в Париж, което е сигурна гаранция за качество.
PHYTOMER – ЕКСПЕРТ В МОРСКАТА КОЗМЕТИКА
PHYTOMER е първата козметична марка в света, която транспонира преимуществата на морския свят в модерната козметология и сътвори уникална философия за красота чрез създаване на морска козметика.
НАТУРАЛНИ ПРОДУКТИ ЗА ТЯЛО И ВАНА KNEIPP
КНАЙП e световноизвестна немска марка, отличаваща се с автентични и богати традиции, които отговарят на нуждите на съвременните хора в търсене на решения за хармоничен и пълноценен живот.
Продуктите КНАЙП са изцяло натурални и съчетават чисти етерични масла и фитокомпоненти изолирани от специално подбрани лечебни билки и завладяващи ароматни композиции получени от специфични растения.
Законтакти и резервации:
гр. Варна,
ул. Васил Друмев, №2.
моб. тел.             0889 64 80 90      
тел.:             052 64 80 80

Работно време: 9.00 – 20.00 часа
без почивен ден

Вашият коментар