Детската баня – идеи за декор със завеси

Международен конкурс за печатна реклама „Капка по капка“
22.12.2011
toilet-golf-set
Мини-голф за тоалетната – идеалният подарък за голфъри
31.12.2011
Children_bathroom2

Децата не обичали да влизат в банята, твърди мълвата. Дори това да е факт, той много ефективно може да се коригира с помощта на интериора. Всъщност никой не обича да влиза във влажно, тъмно и неуютно място, та било и той да е от най-големите чистници. Има безброй интересни и не толкова скъпи похвати, с които банята може да стане удобна, светла, уютна и дори любимо място за игра. Предлагаме ви няколко идеи, с които лесно можете да стоплите атмосферата в банята, да внесете цвят и настроение и най-вече да сбъднете мечтите на своите деца.

Точките са непогрешим мотив за банята на девойката.  Ако не можете да си харесате плочки на точки, тогава облепете стените с влагоустойчиви тапети. Ако се притеснявате, че в помещението все пак е влажно, поставете тапетите далеч от пръските на душа и особено в зоната, в която има оформен кокетен будоар.Морската тематика е изключително подходяща за банята на малчугана. Най-лесно ще сътворите обстановка като на пиратски кораб или на океанско дъно ако изберете подходяща тематична завеса  за душа. Именно този елемент от декора ще е изходна точка за останалите тематични аксесоари – стелки, сапунерка, цвят на кърпите, осветление.


Ето още няколко примера за това как обикновената завеса може изцяло да промени настроението в банята.
Ако не искате банята да е подчертано детска, но да носи характера на обитателите, тогаво поиграйте с цвета на материите. Кърпи, халати, и един кръгъл килим са напълно достатъчни да внесат чар и в най-невзрачната обстановка.


снимки

Вашият коментар