Сауната Sasha на Jacuzzi – нова концепция за спа у дома

020
Стъклена мозайка по проект от „Витраж БГ”
14.02.2012
WWW_Intro_jaune_def_AcquaAz
Домашната хидросистема – основни елементи и екстри
19.02.2012
Sasha_2

Италианският лидер в хидромасажните системи и оборудването за воден релакс представи последният си подобрен модел на домашен уелнес  Sasha 2.0. Sasha  е проектирана от арх. Апостоли и представлява комбинирана система с всички популярни възможности за СПА релакс, която е специално адаптирана за домашни условия. Системата включва: сауна, хидромасажен душ и хамам като тези елементи могат да се поръчат както в комплект, така и поотделно.


Sasha притежава всички характеристики за създаване на модерен спа салон вкъщи. Професионалните технологии, високите иновационни функции умело се допълват от изискан дизайн с цел създаване на съвършена атмосфера на интимен комфорт.
За още по-висока функционалност и естетичност Sasha 2.0 е с външна рамка от кориан, материал, известен със своята висока износоустойчивост, практичност и елегантност.

Благодарение на високата технологичност на модела всички негови функции могат да се управляват от компютър.
Оборудването включва сауна, хамам и хидромасажен душ, които могат да се приспособят както за домашни пространства, така и професионална обстановка.  Всеки модул притежава сензорен екран с touch screen, който е изключително лесен за употреба. След консултации с лекар може да се избере най-подходящата програма и оборудването да се настрои персонално.
Допълнителните екстри като музика, аромати и хроматично осветление превръщат атмосферата в Sasha в магическа и работят за пълен релакс с помощта на водата и топлината.


Повече по темата СПА вкъщи четете във февруарския онлайн- брой на списание „Още за къщата“

Вашият коментар