Хотел Йоанна, Шипково

Venika
Хател Веника Палас (VENIKA PALACE), Чифлика
10.02.2012
Diva
Хотел Дива, Чифлика – Троян
10.02.2012
Joanna1

Хотел Йоанна се намира в целогодишно работещия курортен комплекс на с. Шипково, известен с многобройните си минерални извори и отличаващ се с красивата си природа, чистият планински въздух, меката зима и прохладното лято.

Хотел Йоанна разполага със  70 места разпределени в двойни, тройни и четворни стаи. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, тераса, телевизор и кабелна телевизия. На разположение на гостите на хотела са дневен бар, ресторант, лятна градина с барбекю и открит басейн.

Курортът „Шипковски минерални бани” е подходящ за лечение, релаксация, туризъм, разходки, риболов, плуване и др. Районът е с добре изградена инфраструктура и с отлично организиран обществен транспорт.

Курортът „Шипковски минерални бани” се намира в Централна Стара Планина на 180 км. от гр. София, на 350 км. от гр. Варна и на 20 км. от гр. Троян, с. Рибарица и туристическата местност Беклемето, която е разположена по пътя към Троянския проход, свързващ северна и южна България. На територията на местността Беклемето са изградена ски писти, писта за биатлон и ски бягане, отговарящи на стандартите за алпийски дисциплини.

ЗА ВРЪЗКА С ХОТЕЛ ЙОАННА:

моб. тел.: 0888 24 55 97

тел.: 06966  2 577

факс: 0670 6 73 30

e-mail: hotel.joanna@abv.bg

Вашият коментар