Финалната надпревара в националния конкурс Ideal Standard Баня на годината е на 29 март 2012г

Ученици, студенти и здравни институции отпразнуваха Световния ден на водата
24.03.2012
DSC_0140_1
МЕЖДУНАРОДЕН ВОДЕН МОСТ 2012 свърза честванията по случай 22 март – Световен ден на водата
31.03.2012
solutions

Осмото издание на ежегодния конкурс Ideal Standard Баня на годината 2011 ще завърши със събитие по представяне на номинираните проекти пред професионалното жури, обявяване и награждаване на победителите. Събитието ще се проведе на 29 март 2012г. в София под мотото „Еволюция на банята, вдъхновена от реалния живот” и ще събере под един покрив професионалисти дизайнери и архитекти, студенти по архитектура и дизайн, приложни изкуства, медии, представители и партньори на „Идеал Стандарт – Видима” АД.
По време на финалното събитие авторите на десетте номинирани 3D проекта на бани ще ги представят и защитят пред професионалното жури под председателството на арх. Иван Александров и в състав от интериорни дизайнери: арх. Албена  Владимирова-Андреева, арх. Пенка Станчева, Никки Канделеро и Владислав Василев. „Идеал Стандарт – Видима” АД е представена в журито от Христо Караиванов – Директор Маркетинг и продажби и Лазар Лазаров – бизнес лидер Идеал Стандарт Интернешънъл, регион Централна и Източна Европа.

Номинираните проекти се състезават в две конкурсни категории – Experience (баня с размер до 12 кв.м. ) и Solutions (баня с размер до 6  кв.м.). Победителите в двете конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на 2011” и ще бъдат наградени с посещение на изложението „100% Design” в Лондон. Всички номинирани участници също ще получат награди.

Традиционно ще бъде присъден и приза Ideal Standard Баня на публиката 2011, който е определен от гласуването на онлайн потребителите. На сайта на конкурса www.banianagodinata.com са публикувани снимки на 10-те номинирани проекта, от които чрез отворено гласуване публиката определи своите фаворити.

Победителите и носители на приза Ideal Standard Баня на годината 2011 ще бъдат наградени с посещение на изложението „100% Design” в London – най-голямото изложение за интериор и архитектура във Великобритания. Спечелилият наградата на публиката ще получи уикенд за двама в луксозен SPA хотел в България. До 9 април 2012 г. ще бъдат обявени и резултатите от жребия, който ще определи 20 печеливши от участвалите в онлайн гласуването за Ideal Standard Баня на публиката 2011, които ще получат награди от Ideal Standard.
Повече информация за конкурса „Баня на годината” можете да откриете на официалния уебсайт  http://www.banianagodinata.com/, Facebook страницата Ideal Standard Баня на годината и в Ideal Standard Blog.

За конкурса Ideal Standard Баня на годината
Конкурсът „Ideal Standard баня на годината“ отличава най-добрите в дизайнерските решения за баня, които се характеризират с творческо използване на продуктите Ideal Standard, характерна атмосфера и стил, хармониращи естетика и практичност, нетрадиционни и оригинални хрумвания.
Началото на конкурса Ideal Standard Баня на годината е поставено през 2004 г. и оттогава се провежда ежегодно. От 2011г. конкурсът насочи вниманието си изцяло към 3D проекти на бани.

Вашият коментар