Новите душ-пити на Grohe – красиви и функционални

natura_01
Проект за мъжка и женска тоалетна – две в едно
03.05.2012
Toilet_Brushes_11
Четка за тоалетната чиния – забавен дизайн
03.05.2012
grohe-rainshower

Нови емоции с дъжд в банята предлагат от Grohe, една от водещите световни марки в областта на арматурата за баня. Представяме ви продукти от серията GROHE Rainshower®.  Това са душ-пити, предназначени за монтаж в таван, които се с правоъгълна или овална форма.  Отличават се с изключителна универсалност и стил и откриват допълнителни възможности за проектиране на банята. Таванните душове  от колекциите GROHE Rainshower® Veris, GROHE Rainshower® Allure, а също и популярната серия GROHE Rainshower® F-series лесно се комбинират с колекцията смесители GROHE SPA™, които се предлагат във формата на кръг, ромб или квадрат.

Душът GROHE Rainshower® Veris се предлага във формата на овал с дължина 300 мм и ширина 150мм.  Плавните линии подчертават неговата елегантност. Моделът във формата на квадрат GROHE Rainshower® Allure е с размери 210х210см и прави впечатление с изчистената си геометрия. Стилният душ GROHE Rainshower® F-series е идеалният избор – ако предпочитате да подчертаете кръглата форма в банята. Кръгът в случая е вграден в квадрат с размери 500х500мм.
Моделите предлагат няколко функции на сила и форма на водата. Тя пада с плътни капки като шотландски дъжд, завихря се почти като торнадо, ръми като лек пролетен дъждец. Изключително подходяща придобивка за домашната СПА-зона.

Вашият коментар