Мултимедиен душ, който звъни за край на банята

Ученици от Плевенската езикова гимназия спечелиха втори екологичен проект по програма “Коменски”
24.08.2012
Декоративни сапуни за баня
Вкусните сапуни на Обри Елизабет
29.08.2012
Душ за баня, който звъни

За много хора времето, прекарано под душа е повече от необходимост. То е удоволствие, забавление и дори  хоби. Точно за тях е създаден и душа Le Terme, който освен вода, предлага и цял букет от мултимедийни екстри.

Мултимедийната душ-кабина е разработена от дизайнера Fei Chung Billy Hoза конкурса  2012 Reece Bathroom Innovations Awards. Le Terme е удобна и приятна душ-кабина, създадена от дървесината на кипариса, която притежава естествени антибактериални характеристики. Това, което отличава този продукт обаче е неговото технологично оборудване.

Благодарение на светодиодните си екрани стъклото на кабината на Le Terme се превръща в интерактивен екран.

По време на вземане на душа кабината предлага разнообразни интерактивни забавления – слушане на музика, гледане на видео, четене на новини, преглеждане на електронната поща.В тази кабина може даже да звъните и говорите по телефон или скайп, чак докаго не чуете звънеца.

Времето в тази кабина е толкова забавно, че авторите са предвидили специален звънец, който да ви напомня колко е часа. И още. Не се препоръчват видео-връзките, нали не искате приятелите да ви видят в това мокро състояние. Е, не всичките!

Вашият коментар