Ледена целувка за добро утро

Огледало с рамка за удобство
Супер – огледала за момичета
02.03.2013
бургаски езера - лечебни характеристики
Физико-химическа характеристика и оценка на калолечебните ресурси от езерата по Черноморското крайбрежие
03.03.2013
Сутрешен масаж с ледСподеляме една изключително лесна рецепта за свеж тен и тонус през целия ден на приятелите ни от Missis.bg
Превърнете я в навик и ще забележите промяната по очите на вашите приятели.

Вечер изсипвате във формичка за лед розова вода, която може да купите от всяка аптека или дрогерия. Поставяте в камерата и замразявате. На сутринта, веднага щом измиете лицето си, обтривате кожата с едно или две ледчета, като правите лек масаж. Около очите потупвате нежно в кръг.

Не забравяте да преминете с леденото кубче и по шията, която е деликатна и изисква повече внимание. Ще забележите как кожата ви веднага реагира на леда с леко поруменяване.

Внимавайте да не прекалите със замразяването – идеята е само да събудите клетките си за активна работа, а не да им пресъздавате атмосферата на „Ледена епоха“.

Такива вълшебни кубчета можете да си направите също от различни чайове: лайка, невен, зелен  чай; от прясно мляко, от настъргани краставици. В течността, която замразявате, може да добавите няколко капки зехтин, масло от авокадо, бадемово масло… Използвайте въображението си и експериментирайте (разбира се, нека има и предварителна теоритична подготовка относно съставките!)

След като сте готови, нанесете дневния си крем,  сложете си най-щастливата усмивка и… тръгнете е смело напред да завоювате света, който ви е в кърпа вързан!

Веселина Благоева

MissIs.bg

Вашият коментар