Повече свободно място в банята с Open Space на Globo Ceramica

международен воден мост - плакат
МЕЖДУНАРОДЕН ВОДЕН МОСТ 2013
03.03.2013
Конкурс баня на годината
Финалът на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012 ще се състои на 3 и 4 април
03.03.2013
Мивка за баня от Clobo Ceramica

По традиция сме свикнали да търсим мястото на мивката на някоя от стените. Така беше досега. Трябваше да търсим решение  да е максимално далече от душа, да не пречи на вратата, да се събере с тоалетната, ( а дали ще е възможно и с бидето)  на едната стена на банята.

Консервативното мислене за умивалник долепен до стената вече е минало. Globo ceramica, водещият дизайнерски италиански бранд в сектора предлага флексабилно решение за мястото на мивката. Мястото й е там, където на нас ни се иска. Може дори да е в центъра на банята – като остров.

Колекцията Open Space на Globo ceramica предлага иновативна концепция за пространствено решение, която позволява свобода на движението и в най-малката баня. Умивалникът Open Space е дълъг, тесен и достатъчно дълбок. Качен е на пиедестал от тъмно дърво, който освен че е  изискан контрапункт на бялата керамична мивка, има и функция на удобно складово пространство. Колекцията включва и окачени тоалетна и биде със семпъл и елегантен дизайн. Без да е претенциозна, серията предлага функционалност на избора и модерен стил в банята.

Globo Ceramica ще представи най-новите си колекции на изложението ISH, Фракфурт – 12-16 март 2013г.

За контакт и поръчка

Вашият коментар