Интериорът прескача в банята

Веселин Симов, мениджър Маркетинг и продажби на Рока България, Серхио Кастро, Изпълнителен директор на Рока България; Ана Фуертес, мениджър проект Armani / Roca, Христо Досев, управител фирма Досев Импекс
Баня Armani / Roca вече е в България
21.05.2013
Как се сменят тръби в банята
Смяна на тръбите в банята
28.05.2013
Globo Ceramica - Affetto
С колекция Affetto на Globo Ceramica

Елементите от колекциите за баня не са по-различни от тези за интериора – явно това ще е новата дизайнерска тенденция, която за първи път се прокрадна на  таз годишният салон на дизайна в Милано.

Globo Ceramica, водещ дизайнерски бранд в банята се представи с колекция от санитария и аксесоари, които с голям успех могат да се поставят не само в банята, но и в кухнята и в дневната, а защо не и на балкона.


Колекцията Affetto е създадена за Globo от известния венециански дизайнер Luca Nichetto. Тя включва 50 елемента, всеки от които със специфичен характер и възможности за гъвкави решения. Стилистиката на колекцията е вдъхновена от дизайна на 50-те години, който става все по актуален и при мебелите. Повърхността на мивките е гладка и непрекъсната, без остри ръбове. Линиите са плавни и стройни, без да са строги и създават усещане за обем и динамика.

С голям интерес се посрещнаха на миланския салон колекцията от аксесоари към серията. Те са цветни и забавни – като летни модни аксесоари. Включват сушилник за дрехи, помощни масички, столчета в ярко жълто, корал, розово и тюркоаз.  Тези определено нови елементи в банята са толкова оригинални и забележителни, че с успех могат да се пренесат и в останалата жилищна зона, особено ако с по-младежка визия.

Разгледахте ли и колекцията Open Space на Globo Ceramica

Дистрибутор за България на Globo Ceramica

Вашият коментар