Колекцията за баня Armani / Roca в България

бърз ремонт на тоалетната
Бърз ремонт на тоалетната
07.05.2013
„Водата и солта – първоизточник на живота“
09.05.2013
ARMANI_ROCA_5b

Луксозната колекция с банско оборудване Armani / Roca ще бъде официално представена и в България.

Събитието ще се състои на 16 май 2013 г.,  в шорум Досев Импекс ООД  в София – The Mall, дистрибутор на колекцията Armani / Roca.

Специално за откриването в България  пристига г-жа Ана Фуертес, мениджър на проекта Armani / Roca. Гост ще бъде и Н.Пр. г-н Хосе Луис Тапиа Висенте, посланик на Испания в България.

Armani / Roca е резултат на сътрудничеството на две компании, лидери в своята област – групата Armani, оглавявана от именития дизайнер Джорджо Армани и лидера в озавеждането за баня Roca.

Баня Armani / Roca се превърна в символ на лукс и индивидуалност в целия свят.

Луксозната колекция за баня включва всички видове продукти за банята:  стенни и подови плочки, мивки, тоалетни чинии и бидета, вани, душове до аксесоари и нови душови системи, които позволяват да се създаде изискано и ултрамодерно пространство. Колекцията Armani / Roca е уникална в това, че позволява не само традиционно разпределение на елементите в банята, а по желание и във формата на остров. Новите продукти и новите размери на съществуващите продукти могат да бъдат описани по зони:

Зона за разкрасяване в банята (Beauty Area)

Модерни плитки порцеланови умивалници, за монтаж върху плот и новите умивалници за монтаж под плот, се вписват перфектно в колекцията. При тях се използва ефект Water-Flow (водопад), където водата тече гладко, без пръски. Всички модели мивки са снабдени с технология Hide-Flow (скрит поток) за автоматично отвеждане на водата и скрит преливник. Смесителите са с елегантно метално покритие и са оборудвани с технологията Smart-Flow (умен воден поток), благодарение на която се пестят енергия и вода.

Гамата мебели за баня е с изчистени прави линии и се предлага в различни размери. Шкафовете за баня, създадени за новите умивалници под плот, са с изискан плот от тонирано стъкло, който е наличен в различните покрития на колекцията.

Всички модели шкафове за баня се предлагат с едно или с две чекмеджета. Те имат система за плавно самозатваряне (Self & Soft Close) с механизъм, който осигурява гладко отваряне и меко затваряне. Новият стенен шкаф с една врата, с дясно или ляво отваряне до 180o и скрити панти, включва рафтове и оптични огледала.

Внимание към детайла личи във всеки елемент от тази колекция и гарантира, че цялата баня е в хармония, включително новите аксесоари: диспенсер за сапун, държач за четка за зъби, държач за кутия за салфетки и поставка за сапун, като всички са налични в трите специални Armani / Roca покрития.

луксозна колекция за баня


Уелнес зона (Wellness Bath Area)

Тази зона, идеална за почивка и релакс, предлага нови размери вани за вграждане, които съответстват на покритието на банята. Всеки модел е окомплектован със смесител и скрит ръчен душ, и има опция за хидромасаж, масаж тип Champagne Bubbles и цветотерапия Water-Chromo.

Уелнес душ пространство (Wellness Shower Area)

Душът, монтиран на тавана, пресъздава лек дъжд. Сега той се предлага в два размера. Освен това, с добавения нов модел термостатичен смесител за душ е възможно да се съчетаят включения ръчен душ телефон с възможности като дискретни дюзи за насочен масаж, монтиран на стената чучур тип каскада или душ глава за монтаж на таван. Всички те имат анти-варовик система за лесно почистване Easy-Clean.

Зона Основни нужди (Basic Needs Area)

За интимна хигиена колекцията Armani / Roca създаде нов изтеглящ се тоалетен душ, Toilet-Shower. Той е с лека душ глава, скрита, много подобно на Toilet-Jet (за почистване на тоалетната чиния), вътре във вграден шкаф посредством системата Hide-Shower (скрит душ). Колекцията предлага също така и версия на струен душ за интимна хигиена, който е прикрепен към стената и включва вграден прогресивен смесител за регулиране на температурата.

В съответствие с дискретните окачени тоалетна и биде със скрито Hide-Fix дизайн окачване, Armani / Roca проектира нов държач за тоалетна хартия с капак, в перфектна хармония с вградените шкафове и двойни бутони, които могат да бъдат с опция с електронна технология Touch-Flush.

Колекцията Armani / Roca

Колекцията Armani / Roca е резултат на сътрудничеството между две компании, лидери в своите сектори на дейност и като съчетава ценностите, опита и авторитета на двете марки. Резултатът от всичко това е напълно новаторска концепция, представляваща завършено пространство, в което хармония и чувственост са перфектно съчетани с комфорт и елегантност. Този баланс е възможен благодарение на прецизен подбор на материали, материи и изненадващи комбинации.

Вашият коментар