Серхио Кастро става Изпълнителен директор на Рока в Румъния

Програма „Европа за гражданите“ с ресурсен център в София
03.06.2013
Първа копка за реконструкция на ВиК мрежата в Поморие
04.06.2013
photo_Sergio Castro

Изпълнителният директор на Рока България АД,
Серхио Кастро поема и поста Изпълнителен директор на Рока в Румъния

От корпоративната централа на Roca в Испания обявиха, че Серхио Кастро, Изпълнителен директор на Рока България, компания от група Roca, поема и поста Изпълнителен директор на Рока в Румъния, Roca Obiecte Sanitare.

Досегашният изпълнителен директор на Рока Румъния Франсеск Рекансенс ще отговаря за производството в представителството на Roca в Индия.


Новата позиция на Серхио Кастро в Roca е Изпълнителен директор за Румъния и България.
Серхио Кастро е роден през 1971 г. в Билбао, Испания. Получава степен по Икономикс в Universidad Complutense de Madrid в Испания – един от най-старите университети в света, а през 2003 год. получава специалност по Счетоводство и финансов контрол в Universidad Politecnica de Madrid, Испания.


През декември 2001 г. Кастро се присъединява към екипа на Laufen CZ, Чешка Република като Координатор за група Laufen. През 2003 г. той поема длъжността Регионален мениджър по експорта за Балтийските страни, Унгария и Румъния, а от 2005 г. до август 2008 г. е Финансов и административен директор на Laufen CZ s.r.o., Чешка република. От 2008 г. Серхио Кастро е Изпълнителен директор на Рока България и ръководи успешно компанията през последните четири години и половина.

Вашият коментар