Разкошна баня с килими и пера

вана като мехур
Вана като мехур
04.02.2014
sapareva_banja
Нов СПА център в Сапарева баня ще правят руснаци
05.02.2014
уникална баня

Удивителна разкошна баня създадоха дизайнерите на фирма Altamoda , която е известна със забавните си и идейни луксозни мебели. Луксозният бански интериор е създаден основно с цел реклама, за да впечатли с ярки цветове, пищни аксесоари и интериорни асозиации за лъксозен женски будоар. И действително, рекламният трик на компанията се оказва доста успешен, ако се съди по множеството провокативни публикации, разказващи за странната и все пак любопитна колекция.


Всъщност може и да не подредите своята баня по начин, по който ви предлагат дизайнерите от фирмата, но всеки оотделен елемент от колекцията би могъл значимо да присъства и във вашия домашен интериор.Един от мебелите, които правят голямо впечатление е кръглата спалня согромна табла като корона над леглото. Самата спалня е покрита с меко покривали и изглежда изключително удобно за почивка. Впечатлението за блясък и лукс се допълва от нежните отблясъци на камъните Сваровски, с които са декорирани мебелите.


Разкошната колекция за вана в стил „арабски шейх” включва и огромно огледало с бяла рамко и театрамно осветление, интересен умивалник и класическа вана на крачета.

Създателите на толекцията се надяват, че с тези форми и цветове, потавени по необичаен начин в банята, ще провокират хората, които обичат фрапиращите акценти и всички, което създава усещане за уникалност и оригинал.

Вашият коментар