Идеал Стандарт – Видима става на 80 години

M2 DESIGN STUDIO-LIVINGROOM-1
Дом на пътешественик, намерил пристан във Варна
23.05.2014
Ideal-Standard-Vidima-sega-300x211
„Идеал Стандарт – Видима” – 80 години работа за хората
28.05.2014
80_godini


„Идеал Стандарт – Видима” АД – едно от най-значимите предприятия в България и водещ производител в сектора на арматурата и санитарния фаянс за баня, става на 80 години. Честванията под мотото „80 години – създаваме за хората”.
ще се превърнат в общоградски празници за гр. Севлиево и региона, където се намират производствените цехове на компанията. Седмицата от 26 до 31 май ще бъде наситена с разнообразни събития за работниците и служителите на компанията, гражданите и гостите на града.

Програма на събитията:

На 26 май пред Центъра за продуктови обучения на компанията,площад „Свобода” се открива  фотоизложба, която ще проследи историческото развитие на  компанията, постиженията и успехите  през годините.

На 27 май в Градската художествена галерия „Асен и Илия Пейкови” в Севлиево, ще се представи Златния фонд на галерия„Видима” с творбите на младите талантливи художници от Детски арт център.
Изложбата ще гостува в галерията до 3 юни.
На 29 май от 18.30 часа – концерт-спектакъл на Нешка Робева „Среща в спомена” в Дома на културата „Мара Белчева”. Входът е с покани за работниците и служителите на„Идеал Стандарт – Видима” , гости и обществеността.
На 30 май – Ден на отворените врати.
График на автобусите от 10 до 11.30 часа на всеки 15 минути тръгване от центъра на гр. Севлиево пред хотел Севлиево Плаза. Автобусите пътуват по маршрут: х-л Севлиево Плаза завод за арматура гр. Севлиево, завод за арматура с. Градница, завод за керамика, последна спирка х-л Севлиево Плаза.
Приблизително времетраене на обиколката: 2 часа.
От 11 часа на 30 май – пресконференция в Центъра за продуктови обучения на компанията, площад „Свобода”. На пресконференцията ще присъства Съвета на директорите на „Идеал Стандарт – Видима” АД – инж. Красимир Копчев –
изпълнителен директор на компанията и директор на завода за производство на санитарна арматура, г-н Валентин Ганев – директор на завода за производство на санитарна керамика, г-н Лазар Лазаров – Директор търговска организация – клъстър България и представители на Идеал Стандарт Интернешънъл – Марк Макрей, Вицепрезидент Човешки Ресурси, Тони Хърбърт, директор Производство ЕМЕА и Стефан Льов – директор Производство – фитинги, бани и уелнес продукти.
От 14 часа на 30 май ви каним на тържественото честване на 80-годишнината с приветствия на официалните гости и водосвет. Официалното събитие ще се състои пред административната сграда на завода за арматура в гр. Севлиево. След това е предвидена обиколка на заводите за официалните лица.
На 31 май ще проведем Спортен празник за работниците и служителите.
Спортните игри започват от 16 часа в парк „Черничките”. По време на празника ще се организират различни спортни съревнования и много детски забавления.
След спортния празник – концерт на група „Фондацията” от 20.00 часа в парк „Черничките”. Концертът е специално организиран за работниците и служителите на „Идеал Стандарт-Видима” АД, гости и обществеността на гр. Севлиево.

Събитието „80 години – създаваме за хората” е от голямо значение за компанията и за обществеността, защото тя е важен икономически фактор за региона и страната.

“Малко са българските компании, които празнуват подобна годишнина и могат да се похвалят, че продуктите им присъстват в почти всеки български дом.   За нашата компания тези 80 години са резултат от амбиция, иновативно мислене и стремеж да създаваш и предлагаш най-доброто. Горди сме, че през тези години името на нашата компания е символ на качествени иновативни продукти, които задават тенденциите на пазара не само в България, но и по света. Разпознават ни като стабилен партньор в бизнеса и коректен доставчик. Всичко това е резултат от стремежа непрекъснато да се подобряваме и инвестираме в нови технологии за производство, създаване на безопасна работна среда и разбира се, развитието и грижата за хората, които градят образа на нашата компания – лидер в производството и предлагането на цялостни решения за баня”, заяви инж. Красимир Копчев, изпълнителен директор на „Идеал Стандарт – Видима” АД и директор на завода за производство на санитарна арматура.

Вашият коментар